1. Hjem
  2. /
  3. Anmeldelser af Livets Fountain

Anmeldelser af Livets Fountain

Fra rundt om i verden

Fountain of Life vidnesbyrd fra rigtige mennesker med rigtige resultater ved hjælp af FOL antioxidant supplement dråber med alle former for symptomer og medicinske tilstande.

Bemærk venligst, at følgende udtalelser repræsenterer brugernes egne personlige oplevelser. Livets Kilde er ikke et lægemiddel eller en kur mod nogen sygdom eller lidelse. Følgende udtalelser og anmeldelser er ikke medicinske påstande, kun brugeres erfaringer med Fountain of Life-antioxidanttilskudsdråber.

  • Michele
    Michele
    2019-08-02
    google

    Jeg har været igennem meget. Jeg lider af anfald, da det først startede, ville jeg komme ind i anfaldene og ikke kunne bevæge hele min krop, savner også dage....uger i skolen, fordi smerterne fra anfaldene sammen med faldene var så slemme. Det kom til et punkt, hvor min mor hver dag blev ringet op på sin arbejdsplads for at komme og hente mig, når jeg gik i skole, fordi jeg havde så mange anfald og også faldt så mange. Jeg har haft anfald, siden jeg var ti år gammel, og nu er jeg syvogtyve år, så det er mere end sytten år siden nu. Jeg blev introduceret til FOL for cirka et år siden eller deromkring. Min mor købte det, og hun bad mig prøve det, så det gjorde jeg. Da jeg begyndte at tage det en gang om dagen i de første tre dage, kunne jeg mærke en forandring i mig. Den første nat sov jeg hele natten igennem i modsætning til før jeg startede den. Hver dag, der gik, jeg tog den, blev jeg bedre og bedre. Jeg kunne ikke gøre mange ting på egen hånd før, men nu kunne jeg bade på egen hånd, gå på egen hånd, så mange ting nu. Jeg plejede at tage op til syv forskellige typer medicin i begyndelsen, men intet virkede, det blev ved med at gøre mig mere syg, men nu er jeg på to typer medicin sammen med FOL, så det har nu stabiliseret anfaldene. Jeg vil sige til personer, der oplever det samme med FOL som mig, at hvis jeg kan nå så langt, så kan du så bare have tro på dig selv, at du kan gøre det og også stole på processen.

  • Marian
    Marian
    2020-09-21
    google

    Da jeg var bagud endt i en bilulykke og fik konstateret hjernerystelse i marts 2018, var det ordinerede middel SØVN, søvn og mere søvn med kun begrænset aktivitet. Ingen computertid, ingen flyvninger, begrænset telefon- og skærmtid...faktisk var alt, der krævede hjerneaktivitet, begrænset, indtil betændelsen i min hjerne aftog. Den foreslåede tid til dette var 6 måneder. Den eneste receptpligtige læge tilbød var søvn. Det eneste, jeg ønskede, var min FOL, da jeg vidste, at den havde høje antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber!! At øge mine daglige dråber fra 10 hver morgen til 15 dråber om morgenen og 10 om aftenen hjalp mig med at sove dybt og godt hver nat!! Efter to måneder var min læge tilfreds med mit svar, og efter tre måneder bekræftede min læge, at min hjerne reagerede normalt, og betændelsen var aftaget!! Jeg er mest taknemmelig for, at jeg ved at øge min FOL efter påkørslen bagfra (da min hjerne var stresset), reducerede min restitutionstid med 50 %. Dette hjalp betændelsen i min hjerne til at aftage, så jeg kunne genoptage mine normale aktiviteter.

  • Tammy
    Tammy
    2020-01-13
    google

    I løbet af efteråret har hele min krop forvandlet sig...og det startede med 1 flaske Fountain of Life. Min hud er klar, lys og absolut år yngre. Ikke flere poser under mine øjne!! Mit hår er tykt og super glansfuldt. Min energi er oppe, og min appetit er nede! Vind vind...!!! Min migræne er helt væk 100%!!(Jeg gemmer mig ikke mere i mørket med isposer på øjnene og venter på, at de receptpligtige piller slår ind) Min angst er væk 100% Dette er mit liv, og jeg er overmåne glad med FOL!!

  • Anthony
    Anthony
    2019-12-09
    google

    Jeg begyndte at bruge FOL, 12. oktober 2019. Her er en fantastisk oplevelse. Jeg fik hæmoridektomi for 10 år siden, i de sidste 2 år har jeg oplevet hævede hæmorider (størrelsen på en lille tomat) hver gang jeg plyser om morgenen.. Prøvede noget syntetisk medicin, men var ikke helt tilfreds med resultaterne. Jeg har endda oplevet blødning flere gange de sidste par måneder. Venter bare på endnu en operation, hvis det skrider frem. Til min overraskelse, efter at have brugt Fountain of Life, kun i 2 dage oralt, bemærkede jeg den store reduktion i størrelse ... jeg er nu på min 13. dag og fortsætter med at reducere i størrelse. Fantastisk produkt... Fantastisk oplevelse.. Nu er jeg overbevist om, at operationen aldrig kommer.. Gæt, om et par dage, vil jeg prøve det lokalt for at fremskynde effekten.. det er kraften ved FOL som et fantastisk antiinflammatorisk middel... Tak til FOL.

  • Fareeda
    Fareeda
    2020-08-27
    google

    Fountain of Life er fantastisk! Min søn havde en allergisk reaktion (hvad der så ud til at være et insektbid) i sit private område. Det skete natten over, og han er 5 år gammel. Jeg var ved at flippe ud, tog ham til lægen - de ordinerede Periton og en creme. Jeg brugte den, men var stadig fortvivlet. Senere på aftenen blev det større. Fountain of Life anbefales IKKE til børn. Men som forælder er det mit valg at bruge... for det er helt naturligt! Jeg påførte Fountain of Life på det berørte område. Min ven Virlin Muhammad mindede mig om FOL og dens fordele! Følsomheden faldt for dagen. Jeg lagde mere senere samme aften, hævelsen var aftaget i løbet af dagen. Hævelsen var helt forsvundet fredag ​​aften! I dag har han ingen følsomhed eller hævelse. Alhamdulillah. Jeg troede virkelig på, at FOL virkede, fordi cremen bare gjorde den mere fyldig, og jeg var skræmt!! Jeg har ikke puttet creme siden fredag ​​morgen bare FOL. Det var lidt bittert for ham, men han blev ved med at sige "livets springvand virkede mor!"

  • Kyrstine
    Kyrstine
    2020-09-09
    google

    Så i april 2018 havde jeg fundet ud af, at mine leverenzymer var i 100-tallet, hvilket førte mig til Akutafdelingen, selvom mit blod et par måneder før var normalt. juli fandt jeg ud af, at jeg har 2 genetiske komponenter, der gør mig til en bærer og har potentiale til at udvikle hæmokromatose (jernoverbelastning), og jeg fik diagnosen ikke-alkoholisk fedtleversygdom. Min ven overbeviste mig om at prøve FOL efter et års tigge om at prøve det. Helt ærligt, jeg troede, at det var endnu et svindelprodukt, da jeg har prøvet en masse produkter og diæter gennem årene, bare det mislykkedes. Denne første gang i mit liv var jeg i stand til faktisk at tabe mig nemt, hvilket er nøglen til at vende NAFLD. Fra juli-december har jeg tabt 45 lbs... Selvom min specialist bad mig om at tabe 30 lbs på 1 år, gjorde jeg det på et par måneder. Min leverbiopsi, udført 2 dage efter min 33-års fødselsdag, opdagede, at min lever ikke var tæt på at være skrumpelever. I februar fandt jeg ud af, at mine leverenzymer er tilbage i normalområdet, og mit jern kun er steget med 2 %.

  • Carmel
    Carmel
    2020-05-15
    google

    Jeg vågnede lørdag den 2. maj med ondt i halsen, og jeg spekulerede på hvorfor, fordi jeg tager mine FOL-dråber, men jeg glemte faktisk at tage dem en dag. Ja, EN dag!!! Og de sidste par dage har jeg haft kuldegysninger, svedtendens, løbende næse og massiv hovedpine. Jeg har ringet til min læge for at høre, om det var halsbetændelse og ikke COVID-19 (coronavirus). Hun sagde på grund af symptomerne, at jeg skulle testes, ja, jeg blev testet i tirsdags, og resultaterne kom tilbage i dag (fredag). Negativ!!!! FOL er så stærkt et produkt, men at svigte dit forsvar og glemme at tage det for EN dag er noget, jeg aldrig vil gøre igen.

  • Eljen
    Eljen
    2018-04-03
    google

    Valentinsdag 2018, da jeg begyndte at tage Fountain Of Life. Dette produkt ændrede mit liv på mange måder. Jeg har lidt af slidgigt i nakken, kroniske lændesmerter, gigt i begge hænder, sure opstød, migræne og oven i det hele skadede jeg mine håndled, albuer og skuldre. Jeg vil vågne op med smerter og stivhed i hænder, nakke og ryg. Jeg har altid advil og smertestillende medicin i min rygsæk overalt, hvor jeg går. Og så skete FOL! Selvom det ikke er en kur, et lægemiddel eller en behandling, er dette produkt så kraftfuldt. I løbet af få timer efter at have taget mine dråber vågnede jeg som en ny person. De ting, som jeg nævnte ovenfor, er alle væk. Forestil dig at vågne op uden smerter, stivhed og sure opstød. Jeg har mere energi nu, mit hår vokser igen, og jeg kan gå i fitnesscenter igen. Dette er et "Gudsend" produkt. Jeg går aldrig hjemmefra uden.

  • Angela
    Angela
    2020-02-26
    google

    Jeg har haft fordøjelses-/maveproblemer siden slutningen af ​​december 2019. I februar 2020 var jeg nødt til at se en gastroenterolog, fordi problemerne var virkelig slemme. Blandt de mange andre tests og medicin, jeg tog og gik igennem, lavede han også en elastografiskanning af min lever den 12. februar og fandt, at den var moderat høj, så et problem med fedtlever blandt andet også! Jeg tog tilbage i dag til et opfølgende besøg hos lægen og lavede endnu en elastografiscanning for at tjekke det igen. Min læge var fuldstændig overrasket og med hans egne ord …”utroligt” Du har en lever af et lille barn….og min mave og andre fordøjelsesproblemer er også gode! Han spurgte mig om, hvad jeg tager, og så snart jeg fortalte ham om FOL, gik han ind på sin computer for at finde de medicinske egenskaber ved det og sagde "Oh Wow"! Jeg er målløs, men jeg har altid vidst, at der var noget særligt med vores Fountain of Life-dråber.❤️❤️❤️

  • Dorothy
    Dorothy
    2018-05-17
    google

    Jeg lider af multipel sklerose og degenerativ diskussygdom, samt gigt i alle led og brækket knogle. Men i min seneste aftale med min neurolog, som behandler mig for MS, skete der noget mærkeligt. Han spurgte mig, hvad pokker jeg lavede, fordi jeg så "fabelagtig" ud! Min gangart var forbedret markant, og andre test viste det. Med reduktionen af ​​inflammation har FOL givet mig et mere normalt liv tilbage, end jeg nogensinde havde troet var muligt! Som rutinen er med mine aftaler og den medicin, jeg er på, skulle jeg hen for at få udarbejdet et komplet stofskiftepanel (blodprøver). Så snart resultaterne kom tilbage næste morgen, ringede neurologen til mig personligt! Jeg skal "bliv ved med at gøre det, du gør! Det der (FOL) er måske ikke et stof, men det har bestemt min godkendelse til, at du bruger det. Dine laboratorier kom tilbage det bedste, jeg nogensinde har set dem! Tør du aldrig stoppe med at tage det, det er virkelig et mirakel! Godt arbejde." Jeg takkede ham og fortalte ham, at han ikke skulle bekymre sig, da jeg ikke var ved at stoppe med at tage det, fordi det virkelig virker! Jeg har kun taget FOL hver dag siden 14. februar 2018 kl. 7:37 og fordelene opvejer langt smagen! Tusind tak

  • Anthea
    Anthea
    2020-02-05
    google

    I årevis led jeg af smerter i knæene. Jeg prøvede enhver form for håndkøbsmedicin....spray, liniment, olier osv. Nogle af dem gjorde intet for at lindre smerterne. Andre gav lindring i et stykke tid. En dag, da jeg haltede mig gennem byen, mødte jeg Dr. E. Jeg fortalte om den smerte, jeg oplevede. Hun bad mig tjekke med hende om et par uger, og hun ville give mig noget mod smerten. Da jeg gik ind for at se hende omkring en måned senere, gav hun mig en flaske Fountain of Life. Jeg troede virkelig ikke på, at det ville have virket, men jeg tog det som anvist. Tre dage senere ophørte smerterne. Jeg kunne ikke tro det. Jeg har ikke haft smerter siden. Jeg tager stadig FOL

  • Rosemary
    Rosemary
    2020-03-10
    google

    Jeg har taget FOL i kun omkring en måned nu og har bemærket en række forbedringer. Jeg har overlevet to gange kræft og havde 5 måneders kemo sidste forår og begyndte at tage Tamoxifen i september sidste år, hvilket medførte intense hedeture. Ting, jeg har bemærket, mine hedeture er sjældnere og mindre intense, når jeg har et, mit hår er vokset hurtigere, mit energiniveau er bedre min betændelse (tilovers fra kemo) er reduceret med mindst 50 %, mit tandkød var et rod og masser af blødninger. Jeg blev ved med at børste mine tænder 2 gange om dagen, men begyndte ikke at bruge tandtråd eller bruge min vandpik. Efter to uger med at tage FOL og gnide noget på mit tandkød, klarede det sig lige op!! Ingen rød eller blødning. Pink og perfekt. Ikke engang sjov! Jeg ved åbenbart ikke, hvilken effekt FOL har på kræftceller, som måske eller måske ikke stadig flyder rundt i min krop, men i betragtning af de forbedringer, jeg har set på 30 dage, forbliver jeg optimistisk?

Fountain of Life Anmeldelser afsløret

Klik på knappen "Køb nu" - Beskyt og bevar dit helbred.
Alle priser er i USD. (gratis forsendelse USA, Canada)

trust badges stort canada npn nummer
fejl: Krænkelser af ophavsret vil blive rapporteret!